Program Adı

Etkinlik Bilgileri

Adı: KADIKÖY BELEDİYESİ SÜREYYA OPERASI ULUSAL BESTE YARIŞMASI 2022 FİNAL KONSERİ ve ÖDÜL TÖRENİ

Tarih: 26 Aralık 2022 19:00

Etkinlik: Yarışma

26 Aralık Pazartesi - 19.00

KADIKÖY BELEDİYESİ SÜREYYA OPERASI

ULUSAL BESTE YARIŞMASI 2022

FİNAL KONSERİ ve ÖDÜL TÖRENİ

DİLBAĞ TOKAY viyolonsel

EMİNE SERDAROĞLU piyano

Kadıköy Belediyesi, ülkenin sanat ve kültür hayatını zenginleştirmek, bu çerçevede çoksesli çağdaş Türk müziği alanında evrensel düzeyde müzik diliyle yazılmış müzik yaratıcılığını teşvik etmek ve böylece yerel çağdaş Türk oda müziği repertuvarına yeni eserler kazandırmak düşüncesiyle düzenlediği Ulusal Beste Yarışması'nın altıncısını 2022'de sonuçlanmak üzere açmıştı. “Viyolonsel-Piyano İkilisi” için düzenlenen yarışma jürisinde Türkiye'nin değerli müzik insanları yer alıyor. Oğuzhan Balcı, Turgay Erdener, Rengim Gökmen, Oğuzhan Kavruk, Özkan Manav, Gülsin Onay ve Hasan Uçarsu'dan oluşan seçici kurul; para ödüllerinin yanı sıra bu yıl kazanan eserlerin hangilerinin yarışmanın dijital albümünde yer alacağına da karar verecek.

Yarışma'nın Finaline kalan eserlerin canlı icra edilmesinin ardından jüri değerlendirmesini yapacak ve ödüller aynı akşam Süreyya Operası'nda yapılacak Ödül Töreni ile sahiplerini bulacak.

Finale kalan eserleri CelloPianoDuo olarak da tanıdığımız değerli eğitimci ve virtüözler

Dilbağ Tokay ile Emine Serdaroğlu seslendirecek.

Biletler Mobilet'ten satılmaktadır.

Bilet fiyatları: 30-40 TL. Biletler 26 Kasım'da satışa çıkacaktır.